Qui som

associació2

Jaume Sendra: Pare de la Judit, és qui posa el seny, la constància i el que està allà on el necessitem! (per sort està jubilat). S’ha barallat amb tots els logos per tal que surtin bé i ha procurat que no ens oblidem d’agraïr les col·laboracions a tots els participants.
Cristina Cosculluela: Amiga de la Judit, dirigeix l’escola Volerany on va treballar els darrers anys. Compta amb la col·laboració d’uns companys, un ampa i uns alumnes envejables que han donat vida als dibuixos de la Judit. La seva frase favorita és “Cap problema, no patiu que això està fet”. Com? és un misteri, però aconsegueix impossibles!!
Anna Gonzàlez: Amiga de la Judit, es dedica a temes de direcció en el món del cinema i ha coordinat a la perfecció tots els temes de vídeo i promoció. S’ha recorregut mig Barcelona fent encàrrecs i li han fet un passi VIP a la Renfe amb tant viatge amunt i avall. A la seva llibreta no falta ni un punt ni una coma. Tot està apuntat i no se li escapa ni una!
Amaya Sojo: Amiga de la Judit, professora de secundària. Ha lidiat amb tots els il·lustradors i ha aconseguit dues exposicions de gran qualitat i una mostra de productes il·lustrats fantàstics per a la Fira. S’ha tret un màster d’emmarcatge i de col·locació de focus perquè tot quedi molt ben il·luminat.
Pau Comas: Marit de la Judit, mestre de primària. És “the boss…” el capità del vaixell!! Tot és culpa seva. Va proposar aquesta aventura i tots ens vam apuntar com a tripulació… Ens ha mimat al màxim i sempre ens ha esperat amb un bon berenar quan hem invait casa seva. A l’abordatge!!!
Cesca Mestres: Editora de contes infantils i amiga de la Judit. Te un llistat que no s’acaba mai de contacontes, il·lustradors, autors… i una mare “la Trissi” que ens ha fet uns “xalecs” molt molons per a la Fira. Ens ha editat un conte meravellós Saltironets amb el cep i la nansa edicions. Un conte que mantindrà en el record a la Judit amb el que més li agradava, els contes.
Susana Peix: Bibliotecària, autora i amiga de la Judit. Va escriure el conte Saltironets per acomiadar la Judit i li segueixen brillant els ulls cada vegada que l’explica… “La Peix” és l’alegria de la huerta. Te tota la Fira emmagatzemada al cervell i ens ha portat de bòlid amb els tallers i un programa que semblaba que no es tancaria mai.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *