2a Fira Conte va! Va de contes 2014. Amb aquest vídeo us convidem a participar-hi.

L’Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra impulsa la Fira Conte va! Va de contes! Aquesta és la segona edició, us convidem a tots i totes a gaudir d’un dia especial envoltats dels contes. El proper 10 de maig de 2014 Vilanova i la Geltrú s’omplirà de contacontes, activitats, tallers, espectacles infantils, música, il·lustracions, exposicions d’il·lustracions, personatges de contes, … Per altra banda aquest dia es donaran a conèixer els guanyadors del concurs de contes Conte Va! I moltes més activitats centrades a la plaça de les Neus i espectacles al Teatre Principal, Foment Vilanoví, jardins Casa museu Papiol, Castell de la Geltrú.

Esposicions centre d’art contemporani La Sala, biblioteques Joan Oliva i Cardona Torrandell i escola Municipal d’art EMAID.

 

Us presentem un vídeo del Jordi Caballè fet amb molta il•lusió per a presentar la segona edició de la Fira Conte Va!! i la col•laboració d’alumnes de l’Escola Municipal d’art EMAID amb els papertoys. Compartiu-lo per poder arribar a tots aquells nens i nenes que es mereixen un dia especial.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *